Lördagmorron...

Lördagmorron ...igen.......veckorna  och dagarna bara "blåser  förbi". Man hinner knappt blinka. men så är det väl därför "att man är äldre". När man var ung så tyckte man att tiden gick så långsamt.

Var uppe till ca 00.30 i natt. Jag släppte ut Tessie och Linus vid 23 och tänkte att dom ville nog komma in ganska snabbt. Linus kom in före 24 men Tessie behagade att vara utanför huset men ville vara ute längre och sen "försvann hon" från synligt håll.  Så dök hon upp vid 00.30 och då passade det henne att komma in för "kvällen".

När jag kom upp till sovrummet så hade Lasse somnat . Snarkade så gott och hade boken liggande på magen ( som han hade läst i)


I morse så kom "grabbarna". Vi fikade, tittade på TV och pratade som vanligt. Sven hade redan gjort sin "travrad" så det gick ju snabbt undan.

Här sitter "grabbarna" och pratar: Kjell på soffan och Lasse. Sven i fåtöljen..Jag  (bakom kameran) Därför syns jag inte.



Tagit en bild av Tessie som sitter på baksidan av Lasses hus, uppflugen på fönsterbrädan. Tagit genom köksföntret + inglasade därför lite "immigt". När dom är ute och vill komma in så brukar dom oftast hoppa upp och sitta på fönsterbrädan (på framsidan). Då ser man dom och ropar in dom och för de mesta så kommer dom inspringande då. Linus han skulle kunna "köra slalom" och tävla med Anja. Ni skulle se när han kommer med full fart  och svänger in genom dörren...




Hugo, (grannens ena katt) sitter utanför inglasade och vill komma in eller att jag  skall prata med honom.

Våra katter och grannens katter är så mysiga . Dom kommer så bra överens med våra, bråkar inte men kommer det någon annan katt in på gården då "blir det ett himla liv". Man tror att nån gör illa sig, dom "skriker högt"....



Tagit fram mat som jag snart skall förbereda tills i morron. Vi skall ju åka till Eskilstuna i eftermiddag.  Och då bjuder vi Maria o barnen samt Ilone på middag i "min lilla övernattnigslägenhet". Skönt att förbereda maten så mycket som möjligt här hos Lasse och "slutgöra" den i E-tuna i morron.

Kl 18  i kväll så skall vi till Klosters församlinghem  (i E-tuna) på en föreställning /framträdande av ungdomar och samtidigt så äter vi en 3 rätters måltid som vi köpt. Pengaran går till nåt ändamål i kyrkan.

Skall ju sen åka till Mälarsjukhuset och vaka i natt, 10 timmar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback