Nytt år, nya möjligheter!

Tänk vad tiden går fort! Redan 2009. Tänker tillbaka, inte "länge sen" det var milleniumskifte, 2000. Och nu har det redan gått 9 år. man tycker att 1 år är långt "men oj va fort de går",

Julen är nu "ett minne blott"... Var mycket roligt/trevligt hela julveckan. Många nära o kära var vi i Kolsva hos Lasse. Där har vi ju fått vara och äta o unmgås tillsammans och många nattgäster har vi kunnat ha.  TACK LASSE för ditt tålamod och ditt öppna hjärta  "för de mina"!!! Kram och tack igen!
Inte alla män skulle ha detta "tålamod´" och öppenhet försin
särbos familj! men du Lasse har det!!!''Ja nu är vi "i lilla övernattningslägenheten" i Eskilstuna. Jag har nu jobbat nyårsnatten och skall jobba tom lördagmorron.

Vi skall ju  nu snart gästa Maria och äta mat tiillsammns igen. Tack!

Vi firade  in Nyåret hos Karin o Kent  i gårkväll (fast jag var ju på jobbet och firade in nyåret där)

När man tänker på att man går ett nytt år tillmötes såvet man ja aldrig vad det har i sitt sköte. Tur/bra är ju det.
 Hoppas att vi alla får vara friska och ha god hälsa.

Jag skall ju snart "fylla pension" men har ju sen länge sen planerat att inte kliva av nu utan jobba   åtminstone tom aug och under våren så bestämmer jag mig om jag jobbar året ut.

Trivs ju på mitt jobb med "mina "undersköterskor jag har på natten och med gynpatienterna. Vem skulle ana 1980 när jag och mina barn: Mikael, Patrick o Ilone att jag för min del skulle bo så stor del av mitt liv i E-tuna och ha så många goda kära vänner som jag trivts med alla dessa år. Här har jag ju bott största delen av mitt liv. Tänker på tiden innan. Flera år med "årliga flyttar" samt sedan en del jobbiga år i Kalmar som kunde ha ändat mitt liv. Men det fanns änglar som skyddade även då. Min tid var inte ute...
Där skolade ju även om mig till sjuksköterska och det valet har jag ju aldrig ångrat och haft jobb hela tiden,, haft/har fina arbetskamrater som jag trivts med.
ja det var lite histroria bakåt...


Lasse o Tessie o Linus ligger nu o tittar på TVn. Ser ut att må gott.

Det får bli min hälsning tiller alla: GOTT NYTT ÅR!!!!
Kram!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback