Firat "STEFFE" som fyllt 41...

Vi har i kväll firat "Steffe" ( En av Lasses 4 a söner) som i går fyllde 41. Han var då i Västerås men har idag jobbat i Kolsva och då har vi passat på att fira.....
Förra året när han fyllde 40 så var han på utlandsresa så vi fick aldrig vara med och fira så det är trevligt att vi i kväll fått ha en liten fest..
Stefan, Kent, (Lasses äldsta son) Carina, hans sambo, Inga-Britt (Lasses x) samt jag o Lasse har umgåtts i kväll och firat tillsammans.
Ätit mackor samt fikabröd o liten tårta. Det ätr roligt när man kan träffas och vara tillsammans . Vi behöver alla varandra och "dela vardagen ".

Tagit bilder från kvällen:
"Steffe" (Stefan)  som skall öppna sitt paket och Kent

Här har vi Carina, Inga-Britt, Lasse, "Steff" och Kent.


Vid "smörgåsbordet"...


Inga-Britt, jag och  Lasse


Tårtätning. "Steff" och Carina.


Carina och Kent.

Carina o Kent hade ju med sig lilla hunden Leo. Mycket gullig! Tessie o Linus har träffat honon några gånger förut. I kväll bestämde de sig att placera sig en bit upp i trappan...tyckte väl att dom var skyddad lite av höjden.
Det var mycket roligt att iaktta dem. Katterna låg  och tittade ner på Leo. De kände sig tydligen väldigt trygga uppe i trappan... Leo ville ju gärna ha kontakt med dem.....stod och viftade med svansen....

Carina och Leo.


På bordet så står en fin Orchidee. Den fick jag i kväll av Inga-Briit, Carina-Kent samt "Steff." Jag hade ju fyllt några veckor sedan. Den är mycket vacker. Jag skall nu försöka sköta den så att den överlever...TACK!!!!!

Nu har jag suttit länge med att "Blogga". Tar så lång tid att lägga upp bilderna.
"Steff" stannar ju kvar över natten. Han jobbar ju nu i Kolsva 1 el 2 dagar/veckan. Trevligt att han kan vara här då. Vore långt o onödigt att åka till Västerås över natten o sova.


Kommentarer
Carina

Tack för igår, det var jätte trevligt. Det är alltid lika hemtrevligt och mysigt hemma hos er.

Må så gott och va rädda om er.

Kramar Carina

2009-02-19 @ 10:55:11
margit

Tack själv! Roligt att få träffas och vara tillsammans när vi kan! Viktigt att "man håller ihop " och bryr sig om varann! Kram tiller däruppe!

Ha en bra skidhelg!

2009-02-19 @ 17:09:04 URL: http://margitholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback