Sovmorron igen..

Ja tänk vad annorlunda det är nu... Lasse är nu pensionär och har just nu även semester...så då behöver man inte sätta mobilen på väckning 6.15. som när han skall/skulle på jobbet. Jag har ju alltid stigit upp när jag är hos Lasse och vi har ätit frukost tillsammns... Nu ställer jag inte mobilen på väckning... det får bli uppstigning... när det blir...när "vi sovit färdigt"..


I morron så skall jag ju åka till Eskilstuna igen. Jobba 3 nätter, vaka av på misdommarafton och då kommer vi till Kolsva och Lasse igen: Jag, Ilone o och lilla Samira och Sofie..... mamma Maria jobbar ju hela midsommarhelgen.. och Samiras dagis är stängt.

Det är kul att dom blir hos oss. Då får Disa lekkamrat och Måns kommer ju hit också på midsommardagen...då får dom leka tillsammans...Vi kommer att "ha fullt hus" både midsommarafton och -dagen. 
Det tycker vi är roligt och det ser vi fram emot. Roligt att man får fira helger ocg storhelger tillsammns om det är möjligt. Både Lasse och jag har ju "stora familjer"...

Hoppas att det blr vackert väder och att åtminstone solen kan lysa fram lite. Då kan vi isåfall ha vatten i en  liten bassäng som vi köpte förra sommmaren och då kan dom plaska eller bada...

(lånad  bild)

Kommentarer
Julia-Olina

Hej Margit! Har du lust att skicka bilderna ni tog på avslitningen? Kanske via msn? [email protected] isåfall :) kram

2009-06-15 @ 11:00:24 URL: http://juliaolina.blogg.se/
Julia-Olina

avslutningen skulle det stå :) haha

2009-06-15 @ 11:01:37
Hebbe

Skönt att slippa väckas av en väckare..Här har regnet slutat tror jag,hänger lite mörka kvar än..Grattis igen..Haé Kram.

2009-06-15 @ 13:03:25 URL: http://www.metrobloggen.se/boda
Hebbe

Nej jag har aldrig varit i Kina,,bilderna har jag tagit här hemma,Dragon Gate ligger utefter E4 ca 3 mil före Gävle.Haé Kram.

2009-06-15 @ 14:54:41 URL: http://www.metrobloggen.se/boda
Hebbe

Tackar,,ibland får man till det med både rim och reson..Haé Kram.

2009-06-15 @ 14:56:39 URL: http://www.metrobloggen.se/boda
kristina

Tänk om man ändå kunde ha lite sovmorgon:)



Tycker dock att vädret har varit dåligt varje midsommar... Iaf på Öland och dit skall vi ju givetvis igen.



Kram

2009-06-15 @ 15:50:15 URL: http://branden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback