En arbetsnatt kvar innan "julledighet"

jA NU SKALL JAG FÖRSÖKA ATT SKRIVA NÅGRA RADER.
Vakat 2 nätter aV 3 OCH IDAG SÅ HAR VI "FARIT RUNT" på olika affärer och "sluthandlat"? julmaten ingör helgen. Vi har bilen fullpackad och skall snart åka till Kolsva och packa av, äta lite och sen skall jag åka till Eskilstuna igen för att jobba min 3:e natt.

Mirjam o Peter samt barnen skall åka från Normaling till Kolva unde kvällen/natten. Därför åker vi till Kolsva i kväll och Lasse stannar kvar så att de kan "komma in ihuset" i natt när de kommer.
Ja man märker av på affärerna att alla stressar, handlar inför julhelgen. Alla hoppas ju på en lugn och fridfull jul. men vi vet ju att det händer många olyckor under julhelgen och alla kommer inte frasm till de sina och många familjer som lever i "fylla" eller annan misär.

Allt kostar ju pengar och många har det knapert inför dessa stohelger som det finns så stor förväntan  på  speciellt  av alla  barnen.  Man får vara tacksam att man jobbar och har sin lön och får vara frisk. Ibland glömmer man bort detta. men man påminns om sjukdom när man kommer till sitt jobb. man får inte ta för givet att man har en morrondag. men då är det viktigt att LEVA IDAG!

Ja det var ett litet inlägg.... lasse kollar på TV, sprten... men katterna är nu instoppade i sina burar och alla kassar/väskor är packade. men VI är inte packad!!! Tur är väl det..
Kan ju


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback