Linus har "sjätte sinne"???

Planerade ju att i morse att ta både Linus och Tessie med till E-una redan tidigt på morronen. Packade ihop och bar ut mina väskor ut till bilen redan sent i gåtkväll (även att jag nyss uptäckt att min "klädväska" förmodligen står kvar på övre våningen på en soffa)
När vi i morse gick ner till bottenvåningen och plockade fram frukosten så satte sig båda katter vid ytterdörren för att släppas ut, trodde de. Men vi gick fram båda två till dörren för att TA EN KATT VAR ocks sätta i sina kattburar. Men VIPS!!! Så sprang Linus iväg och gämde sig under trappan och Lasse hann inte få "honom fast". Där "rök" den planeringen. Tessie hon sprang upp på övre våningen i gästrummet och kröp längst under en säng. Fick fram henne sedan..


Vi väntade en s und.Förstod sedan att Linus han håller sig under trappan och där kan han vara i flera timmar... Vi bestämde då att jag tar endast Tessie med och åker nu tidigt till E-tuna- Skall ju vara barnvakt klockan 11 till Samira så det är inte läönt att försöka vänta.

Linus fick vara kvar på sitt GÖMSTÄLLE och vara kvar tills Lasse åker på lördagförmidddag.. till E-tuna. Så han får vara ute sedan idag och följa med i morron..

Det är UNDER denna tarppan som Linus alltid gömmer sig.. ....
när han förstår att vi skall ta honom i buren...

                                                  ja så kan det gå.......Djuren är klyftiga!!!!!

Kommer förmodligen bilder senare... från Stadparken. Skall vara där med Samira nån timme idag..

Kommentarer
Inger Maryissa

Så rolig och mysig bild av kissen i trappan.

Ha det så gott

2009-05-30 @ 17:38:53 URL: http://ingermaryissa1.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback