Vi är framme...

i Nordmaling. Resan gick bra. Vi har tagit bilder men ej kunnat lägga in på datorn...ännu. Vädret har varit nederbörd av o till. Ca 15 grader just nu... tror jag. Värmen har ju "försvunnit"..
När vi på resan upp stannade till några mil norr om Gävle, Tönnebrio där vi mest varje gång vi åker brukar vi rasta där.
Det var väldigt blåsigt men MYCKET VARMA vindar vid sjön... där vi satte oss vid ett bord för att äta vår lunch vi hade med oss.
När vi steg ur bilen så tyckte jag att det kändes precis som när vi åkte till Cypern... steg av planet när vi var framme... det blåste väldigt mycket och det var såna varma fuktiga vindar... men vi var ju kvar i Sverige...nu.

När vi åt på våra papperstallrikar gällde de att hålla i dem så att inte vinden tog tag i dem. Plastmuggarna likaså och servetterna.

Vi åkte klockan 9 i morse och vi var framme kl 17. Då hade vi rastat 2 ggr , för lunchen och ett fika...

Vi är nu hos Mirjam med familj , en av mina 3 döttrar... Här är det full fart med barnen och kompisar... precis som det skall vara...
Det var en lite reshälsnig från denna resdag. Ha det så gott Du som läser min blogg!!

Kommentarer
soffie

usch bara 15grader det är så typiskt att värmen försvinner så fort,här gick det ned 10grader från 30 till 20 då åskan kom in över Karlstad,

ha det så trevligt nu,

2009-07-03 @ 22:26:43 URL: http://soffie69.blogg.se/
Lena Svensson

Hoppas du haft en fin dag i värmen

Kram Lena

2009-07-03 @ 22:30:17 URL: http://www.metrobloggen.se/caromb
Carina o Kent

Hej på er,

skönt att ni kommit fram. Ni får ha det så mysigt och vara rädda om er. Kör försiktigt resten av resan också. Roligt att få läsa om eran tripp.

Kramar från oss, hälsa o krama om PappaLasse också.

2009-07-03 @ 23:02:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback