Det våras för MUSIKALEN...

Minst lika viktig som uppvärmningen före föreställningens början är självklart att hitta en andning som tillåter en att spela ut hela registret. Daniel Scarrillo från Eskilstuna dansstudio leder övningarna som är bra för både kropp och röst.


Årbyskolans elever ger sig utan tvekan i kast med Grease

Eskilstuna Årby goes eighties. I går gick ridån upp för den musikal som Årbyskolans elever jobbat hårt med det senaste halvåret.

Relaterat

Artikelbilder

Smiley, goda nyheter

Historien i Grease är densamma även om platsen nu är Eskilstuna och Sverige, och även om tidpunkten nu är mer 80-, än det traditionella 50-talet.

Till högstadiet just vid terminstart anländer nykomlingen Sandy från Sundsvall som redan träffat den populäre killen Danny, och som nu inte riktigt känner igen den tuffe unge mannen som verkade så finkänslig och mjuk i framtoningen då de sågs på tu man hand.

Sandy får snart annat att fundera på, ska hon ansluta sig till lägret med de målmedvetna unga tjejerna som tråkas för sin studieflit, eller om hon ska söka medlemskap hos de knallhårda jäntorna som grupperat sig under namnet Pink Ladies.

Resten är som det heter ljuv musik.


Läs hela artikeln i torsdagens papperstidning!!!!!!!!!

Skall lägga in lite av de bilder som jag själv tog när vi var på Teatern i gårkväll. Vi satt ju så långt ifrån så bilderna blev inte så tydliga...men LIVE var det en 100 poängare!!!





























Beklagar de mörka bilderna....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback